Apartmani Fiorino - Rijeka, Baška

Location pinApartmani Fiorino - Rijeka, BaškaJ. P. Kamova 46, 51000 Rijeka

PLATI REZERVACIJU

UVJETI I ODREDBE REZERVACIJE

PRIHVAĆAM opće uvjete poslovanja!

Upiti i rezervacije prihvaćaju se putem naših web stranica. Da bi rezervacija postala važeća korisnik usluge mora izvršiti uplatu iznosa kojeg je dogovorio sa iznajmljivačem unutar 24 sata. Uplatu je moguće izvršiti ONLINE/kreditnim karticama ili putem bankovne doznake, IBAN-a.

POSTUPAK REZERVACIJE

Kada se odlučite za rezervaciju, poslati ćemo Vam broj rezervacije. U istome emailu, je također i link prema secure serveru, gdje ćete popuniti podatke o svojoj kreditnoj kartici i i izvršiti uplatu po dogovoru. Nakon što su podaci upisani vidjet ćete potvrdu na Vašem ekranu i dobiti email potvrde.U slučaju uplate putem bankovne transakcije, proslijedit ćemo Vam e-mailom sve potrebne podatke.

Uplatu je potrebno izvršiti unutar 24 sata od ponude, nakon kojeg roka ćemo smatrati da je gost odustao od rezervacije te osloboditi rezervirani termin na kalendaru. Nakon provjere izvršene uplate, odnosno autorizacije Vaše kreditne kartice, e-mailom ćemo Vam proslijediti sve potrebne informacije vezane za dolazak, 

Gost sam odlučuje da li želi uplatiti potpuni iznos ili samo iznos akontacije, u kojem slučaju je potrebno uplatiti najmanje 50% od ugovorene cijene. Rezervacija je valjana tek nakon uplate cjelokupnog iznosa, Preostali iznos rezervacije potrebno je uplatiti najmanje 60 dana prije dolaska, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila. Ukolliko gost ne izvrši konačnu uplatu u ugovorenom roku, smatrat će se da je rezervacija otkazana u potpunosti i postupiti ćemo po uvjetima OTKAZA REZERVACIJE.

OTKAZ REZERVACIJE

Gosti imaju pravo na:

  • povrat 50% od ukupno uplaćenog iznosa ukoliko otkažu rezervaciju najmanje 30 dana prije dolaska
  • povrat 25% od ukupno uplaćenog iznosa ukoliko otkažu rezervaciju najmanje 15 dana prije dolaska
  • iznos uplaćene akontacije se ne vraća

CHECK IN: od 16:00-24:00, CHECK OUT: do 10:00

U slučaju zakašnjelog dolaska gosta, gost je dužan obavijestiti iznajmljivača za daljnji eventualni dogovor. U slučaju nedolaska gosta bez prethodne obavijesti, zadržavamo pravo postupiti prema uputama OTKAZA REZERVACIJE i zadržati uplatu u cjelosti, smatrajući da je došlo do otkaza rezervacije, te osloboditi rezervirani termin na kalendaru.

IZJAVA O KONVERZIJI VALUTE

Sva plaćanja biti će izvršena u Hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena Vaša kreditna kartica dobiva se kroz konverziju cijene iz Eura u Hrvatske kune prema važećem srednjem tečaju HRVATSKE NARODNE BANKE.

Prilikom naplate Vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u Vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi banke kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.